Årsmöte

söndagen 3/7 höll vi vårt årsmöte, likt de senaste åren på

Båstad Camping.

På årsmötet fick ni möjlighet att framföra era synpunkter och ta del av verksamheten i Villaföreningen Norra Båstad.

Vi bjöd på kaffe & fralla.

Du, som var intresserad av att göra vårt Hemmeslöv till ett trevligt och eftertraktat område, hade nu chansen att få hjälpa till.

I vår Villaförening Norra Båstad behöver vi alltid kreativa Hemmeslövsbor, som kan hjälpa till med detta. Idag ordnar vi med 1:a majbrasa, midsommardans, onsdagsdans i juli mm. Vi har även varit drivande för att få en ordentlig badbrygga.

Är Du intresserad – kontakta:

Ordförande Robert Palm

Informationen på den här webbplatsen tillhandahålls i befintligt skick. Villaföreningen Norra Båstad ansvara under inga omständigheter gentemot någon part för direkta skador, indirekta skador, särskilda skador eller andra följdskador som kan uppstå i samband med användningen av den här webbplatsen